Sunday, October 05, 2008

Selamat Hari Raya !!!

How's korang punye raya?? Gua ok jer lah. Dapat lah beraya di rumah baru. Nasib baik ler rumah baru, soo xder aper sangat lah yg nk dikemaskan. As per agreed, gua meng'sponsor' beli TV baru, gua angkat itu 37 inci TV Toshiba..baru best sket tgk tv kt ruang tamu tuh. Usual food mase raye-biasa lah ader nasi impit, rendang, lontong, kuah kacang, kek kukus, mcm2 lagi lah.

Oh yer, xdpdt amek gambar lah. Sbb phone gua rosak. Nie pon pinjam phone mambang, nanti mau carik phone baru lah. Erm xnak beli phone yg flip lah, cepat rosak sehh..Tp phone flip motorola V3X tuh lah yg byk amek gambar n letak kt dlm blog nih. Tahan lah phone tuh 3 tahun. Ingat nk carik sony cybershot phone tuh ker...

2nd hari raye, gua balik kg kt Rembau. One night jer stay sane. Abah sejak rumah baru nih, kejap jer nk balik kg hehe. Kalau x, at least 2 hari kena stay kt kg, tahun nih sehari jer dier nk stay kg hehe. On friday, kitorang pegi beraya kt rumah ayong kt bangi lah...

Weekend nie, gua lepak rumah jer...Mambang plaks, beraye di batu pahat n JB, so she is occupied lah, esok baru nk balik kl..Esok plaks gua dah start kerje. Sekejap betul rase raye tahun nih kan..isk isk...

Weekend depan - OPERASI "MERISIK" hehe =P

2 comments:

Liza said...

selamat hari raya joe! good luck with the 'merisik'!

JoE AdzriL said...

Selamat HAri Raya 2u and ur family too. Thanks for the Good Luck wish =)